2006-08-26 3 瀏覽
今日放左工,因為要去學鉤公仔的關係,要到中上環個邊,所以放左工就行去個邊搵食..起初都未諗倒食咩,但都係搵一d食粉面的地方...於是行左入去士丹利街個度睇下,行行下就發現呢間舖頭,門口都貼有大字報.,話有十蚊碗粉..於是就走左入去試下本人因為受男友愛立信影響,所以叫左個墨丸米線,亞姐問我要十蚊定係十五蚊,諗住都會叫菜,就叫個十蚊的,另外加碟油菜羅,五蚊碟都算好抵架,跟住個亞姐剛落完單,就整左杯豆漿黎,我向度諗,我冇叫喎,但終於向牆度見倒,叫十蚊碗粉加菜,可以免費送豆漿,加2蚊有汽水..墨丸米線--墨丸比較粉d,但都有墨魚粒,米線都ok菜都好大碟,加埋腐乳,好味豆漿甜味剛剛好...環境都同一般面食舖差唔多,但地方濶落d,唔使咁迫羅送貨速度極快下次一定會試

墨丸米線--墨丸比較粉d,但都有墨魚粒,米線都ok
菜都好大碟,加埋腐乳,好味
豆漿甜味剛剛好...

環境都同一般面食舖差唔多,但地方濶落d,唔使咁迫羅
送貨速度極快
下次一定會試