2004-06-03 10 瀏覽
睇到有人讚Lee間店d野掂,今晚係附近睇完戲便去一試。估唔到成9:30p.m.去食都好多人呀,我個檯搭檯有成8個人勁迫!但d野食真係唔錯,我食$10碗鯪魚球河,三大粒鯪魚球幾彈牙,湯底唔錯,我個朋友食牛丸米,都有四粒牛丸,d麵真係同其他舖頭十幾蚊碗個d差不多,絕不將貨就價,女仔必夠飽,男仔咪加碟菜or叫雙拼lo。環境算整潔,豈碼好過好多價錢仲貴的麵檔。個男待應竟然著shirt衫西褲,我懷疑係老細,但賣麵唔洗著到好似返office咁掛,誇張左d者,Lee位人兄d服務幾好,我倆人只食二十蚊野都幾好招呼,唯一美中不足係冇乜選擇,連水餃、牛腩、魚皮餃Lee d基本野都冇,希望第日有所改善!