2018-04-19 80 瀏覽
香港大商場入面既泰國菜好多時價錢都好貴,但呢一間的確係算抵食又質素不錯!我地一同7個女仔,叫左好多野,全部食物都令人滿意,是一餐不錯的晚餐印尼炒飯最令人驚喜,食落好香又夠獲氣,加上黎到果時係熱辣辣,估吾到咁好食呢個咖喱雞都好好味,同埋d雞好多又大舊,好足料,吾會得咖喱無雞!我地叫左白飯同薄餅同咖喱一齊食,非常滋味順便一提,薄餅我留意到係角落有一位南亞裔師傅(吾確定國藉)係到整薄餅,所以都係正宗既薄餅,就咁已經好食,特別係一上枱果時又熱又脆卜卜至於其他菜都好好食,基本上無一樣菜我地覺得難食或者負評,連飲料都好不錯呢個芒果糯米飯都正常好食,最特別係佢整到好似壽司咁,一口大小,都幾方便