今日約左一個好耐冇見嘅朋友食午餐🍴 我決定同佢去旺角T.O.P商場行下 順便搵食😏行行下見到八木橋燒肉 做緊買一送一午市優惠😵即係一個價錢兩個人食 聽到都覺得勁抵🧐既然有優惠 緊係揀個豐富啲嘅套餐試下啦😅今次我揀左 「霞」任食套餐(HK$418)另有加一服務費😌 套餐有刺身🦐、熟成M5和牛西冷🥩、海鮮🐙、肉類、甜品🍩出面仲有飲品🧃和雪糕🍦、雪條給予客人自取 由於店舖為左嚮應環保 場內沒有飲管提供而落單方面可以用手機掃描QR code點菜😊120分鐘放題 夠鐘前半小時 點餐系統會自動截單 非常方便👍。店舖格局算大 坐位寬敞舒適🪑坐低不久 店員就送上頭盤 有刺身拼盤、 豚肉、 比目魚西京燒、 一塊熟成M5和牛、牛肋肉、 鮑魚、 芝士雞肉、雞泡魚干...🤤大部分食物都可以利用QR code 再次任點🤗。 熟成M5和牛 大大塊 店家細心 預先剪開 方便燒和進食。薄薄的牛舌 牛味夠濃又容易燒。瓷壺醬汁牛肋肉 醃得夠入味 好彩有店員指導 燒得好好 吾會過熟 有咬口  。刺身頭的2隻牡丹蝦 非常鮮甜😋呢個就冇得再點😆但都仲有好多款任點刺身 例如:三文魚、吞拿魚、希靈魚、八爪魚、帶子、甜蝦🤤全部都好新
今日約左一個好耐冇見嘅朋友食午餐🍴
我決定同佢去旺角T.O.P商場行下 順便搵食😏
行行下見到八木橋燒肉 做緊買一送一午市優惠😵
即係一個價錢兩個人食 聽到都覺得勁抵🧐
既然有優惠 緊係揀個豐富啲嘅套餐試下啦😅
今次我揀左 「霞」任食套餐(HK$418)另有加一服務費😌
套餐有刺身🦐、熟成M5和牛西冷🥩、海鮮🐙、肉類、甜品🍩

出面仲有飲品🧃和雪糕🍦、雪條給予客人自取

由於店舖為左嚮應環保 場內沒有飲管提供

而落單方面可以用手機掃描QR code點菜😊

店舖格局算大 坐位寬敞舒適🪑坐低不久 店員就送上頭盤
刺身拼盤、 豚肉、 比目魚西京燒、 一塊熟成M5和牛、
牛肋肉、 鮑魚、 芝士雞肉、雞泡魚干...🤤
大部分食物都可以利用QR code 再次任點🤗

熟成M5和牛 大大塊 店家細心 預先剪開 方便燒和進食

薄薄的牛舌 牛味夠濃又容易燒

瓷壺醬汁牛肋肉 醃得夠入味
好彩有店員指導 燒得好好 吾會過熟 有咬口

刺身頭的2隻牡丹蝦 非常鮮甜😋呢個就冇得再點😆
但都仲有好多款任點刺身 例如:三文魚、吞拿魚、希靈魚、
八爪魚、帶子、甜蝦🤤全部都好新鮮👍

我最欣賞 比目魚西京燒 啖啖肉嘅比目魚配搭甜甜地嘅燒汁
令到成舊魚好香濃 肉質嫩滑 超抵讚🥰

整體而言 八木橋燒肉買一送一優惠真係好抵食 值得一試

食物:7/10
價錢:8/10
環境:8.5/10

八木橋日式燒肉
旺角彌敦道700號T.O.P. This is Our Place 4樓409A & 409 B號舖