2021-02-08 176 瀏覽
馬拉菜唔算好多地方有,見呢到食物種類都幾多,就入左去食了。呢到lunch set都幾多野簡,想食面既可以試下喇沙!我叫左個香茅豬扒喇沙摻摻,雖然寫住微辣,但我本身唔食得辣既都接受到,湯底好濃郁,面仲有油面同米粉撈埋!有吸湯汁既豆卜,同魚腐,感覺好滿足!豬扒都好重香茅味,而且唔會un,一咬都會離骨,唔洗食到好狼狽。另外,朋友就叫左肉骨茶,配飯的。肉都入味,唔夠味仲可以沾佢附上既醬汁,仲有油炸鬼。份量都幾多,入面仲有雞蛋、豆卜。肉都有好幾塊。所以都食得好飽。野飲方面選擇都好多,仲有台式飲品!朋友叫左凍胚芽奶茶!茶底濃,唔錯。仲有一杯凍檸檬薏米水,好少地方有得飲,都幾驚喜,甜度剛好,飲落幾fresh。