2022-09-20
通菜街呢邊不嬲都多嘢食,威達大廈之前就去食咗妹記大排檔,原來仲有一間韓燒好抵食!入到去餐廳範圍唔算好大,但係枱與枱之間都有一定嘅距離,有空間感👍🏼亦都方便傾偈,好有私隱!!Lunchtime 時間食個韓燒,最平都要150啦!竟然佢有個係88蚊🥶🥶今日試下伏唔伏🤣坐低之後佢就會送泡菜,芽菜,菠菜!食住燒🤣🤣豬方面有五花腩,豬扒,梅頭豬,豬皮同豬大腸!我特別深刻係佢嘅豬扒😍超入味,同埋唔會好un 好難咬,超淋,好食!!我朋友平時唔食豬扒都食咗好多舊🤣雞方面有雞腎,柚子鹽雞翼,醬燒雞髀肉✨相對下呢我就更加鍾意食雞🤣特別係雞翼,佢切開咗變成單骨,方便快啲熟而且更加入味。另外個雞髀肉亦都令我好驚喜👍🏼👍🏼好嫩滑,有小小雞皮痴住好食!!我encore咗好多次✨套餐入面每個人仲有一份新鮮牛肉!亦都好高質👍🏼份量好多!佢調過味,所以好食!!食得出佢係好有心思,好多食材都經過調味👍🏼相對其他韓燒店,更有誠意👍🏼👍🏼👍🏼最正係佢一啲都唔貴,88蚊已經有放題食🥹
坐低之後佢就會送泡菜,芽菜,菠菜!食住燒🤣🤣