2019-03-12
朋友話太和開左間新餐廳,裝修好似幾靚仔,就約左今晚去食晚飯喇!😋😋個名叫做果子Life Cafe,但其實又唔係文青咖啡店,係食越南野啵!店員安排左張靚卡位比我地坐,真係開心!😍😍呢到既晚市套餐,價錢都係$50-70,包埋飲品,抵啊!我叫左呢到既招牌海鮮喇沙摻摻,朋友就試試佢個鮮蝦撈面!跟餐仲可以優惠價加小食添,我緊係要試下經典小食,絲網春卷啦!南乳雞翼都好想試,一於叫埋佢啦😆😆!餐飲我就試下佢杯黑糖珍珠鮮奶,而加周圍都有得飲,我就試試佢呢到好唔好飲先😋😋💓食物超快到啊!賣相好靚,相機食先🙈🙈💓!我個喇沙湯底好正啊,仲有大大隻蝦!!摻摻即係有晒油面同米粉兩種,好特別!朋友果個撈面都話d汁好正😝😝食到一半,唔夠喉,加餸!叫多份沙爹雞肉串燒同埋炸蝦卷,好味道😋!兩個人食左咁多野,埋單都係兩百幾蚊,性價比好高啊!