2018-05-29
因為每次食放題都好快就飽, 加上我唔鐘意食魚生, 所以都好少食放題。但係今日突然諗起好想食下,同朋友一齊簡左喱間。雖然上去既時候只係大約5點半, 但係已經超級多人係到排隊, 但好彩都仲有位。坐低一睇, 原來7點半前離座有折,唔怪得之咁多人啦HAHA 一坐低我就去左拎野飲, 喱到好多野簡,飲品唔洗落單,直接拎就得。有茶,酒,汽水,咩都有, 我就簡左支茶,廢事飲到個肚飽哂食唔落LU朋友食開放題, 一坐低就寫左好多魚生, 睇下本簿就見到喱到有好多野食簡。打開串燒同熟食, 都仲有好多款式簡, 例如鹽燒蝦﹑雞軟骨﹑牛肉串etc,最誇張係仲有咖哩炒蟹喱D比較多工序既菜式。其實一般食放題都預左多款但係唔好食, 同埋叫幾多廚房唔會出齊叫既數量。但係喱到最好一點就係,每次我寫左幾多件, 就會黎齊咁多件, 唔會有被搵笨既感覺! 而且食物味道唔錯, 好像蝦咁樣我都重複叫左兩三次 好鮮甜又有烤既香味,天婦羅都唔似炸完放左好耐J 雖然我冇食魚生, 但朋友話魚生都好鮮味,而且件件都厚切~放題自在多野食簡, 除左餐紙可以叫既野食之外,外面仲有好多野食拎,例如甜品, 雪糕就一定有~~仲有一D配菜,好似泡菜,麻醬豆腐都
放題自在多野食簡, 除左餐紙可以叫既野食之外,外面仲有好多野食拎,例如甜品, 雪糕就一定有~~仲有一D配菜,好似泡菜,麻醬豆腐都可以係外面隨便拎, 每次出去都見到食物全部齊款,相信店員都非常留意外面,唔會畀食物缺貨J 最後飽飽埋單每人只係240唔洗, 又抵又好食!!