2019-09-10
在樓下見到有廣告都有不少食物選擇而且價錢又不貴就上去吃晚餐放題,坐得都不錯幾大張梳化,食物以餐紙點,之後結帳計晒加一都是二百二十都不用十分抵食,有日式又有泰式,都幾多選擇而且食物質素都不錯。來到當然叫了點刺身先,這裡的刺身新鮮程度都不錯,幾鮮甜。壽司選擇都不少,壽司飯不錯,燒左口魚邊,鰻魚,火炙三文魚都叫了幾次。這裡除了日本食物仲有泰式,冬陰公都幾辣又香口,仲有炒蜆同飛天通菜都炒得幾香口,牛油雞翼好香牛油香同炸得好新鮮的蝦餅春卷。燒物有牛仔骨同牛舌,味道都十分濃郁,鍋仲有分大同細,我就選擇了細的牛肉鍋,份量的確剛一人份,牛肉口感都不錯,有牛肉味帶點甜,仲有菜都幾入味。天婦羅仲幾新鮮夠熱,再叫了一個牛肉烏冬二人份剛好。飲品我就要了烏龍茶而朋友見到有椰汁就取了都講不太甜不錯,其他放題比較少有。甜品就要了豆腐花,泡芙,木槺布甸,不太甜細細件可以食多輪。