2022-06-27
間中都經過The Point Kitchen,見佢主打意粉pizza,LOHAS Park呢間地方仲好闊落,平日都好快有位Dinner Set for 2 💰$268二人餐嚟講非常抵,有餐湯/ salad,Main course,包餐飲2杯🥄餐湯呢日係粟米湯,好濃郁好好飲🍝波隆那肉醬配手工意大利寬條麵好多肉醬,寬條麵係手工製,較彈牙有口感,味道唔錯🍕水牛芝士披薩呢到pizza都係手工製,不是機製,誠意之作,手工製餅底較有口感,除咗水牛芝士仲有車厘茄,芝士仲可以拉絲㗎Staff recommend我哋試埋mocktail,的確幾靚幾好飲,跟餐仲可以半價升級🥂Mock Champagne💰+$24真係好似champagne,其實係用咗蘋果汁lime juice同ginger ale混合而成,外表吸引,飲落都清新🍹Fruit Punch💰+$24同🍹呢個emoji一樣樣🤣有橙汁西柚汁士多啤梨仲有梳打,好好飲,仲有少少果料添💰$348/2ppl🚩The Point Kitchen (The Lohas) (將軍澳) @thepointkitchen 📍將軍澳康城路1號日出康城The Lohas
Dinner Set for 2 💰$268
🥄餐湯
呢日係粟米湯,好濃郁好好飲
🍝波隆那肉醬配手工意大利寬條麵
好多肉醬,寬條麵係手工製,較彈牙有口感,味道唔錯
🍕水牛芝士披薩
🥂Mock Champagne💰+$24