2018-02-01 129 瀏覽
放假鍾意自己去茶餐廳食個早餐,朗豬爸爸小廚 係唔錯嘅選擇。因為又平又大份,同埋一個人坐茶餐廳,都唔會覺得異相,好多街坊都係自己一個嚟食。睇佢餐牌,早餐都好多配搭可以揀。熱咖啡係我至愛,靠佢醒神。呢度嘅咖啡都幾濃,其他飲品之前試過,相對淡啲,所以每次都飲咖啡。雪菜肉絲米粉,呢度每一碗粉麵,都會加粟米粒,覺得好健康,粟米粒又新鮮又甜甜地,有蔬菜,有澱粉質,食茶餐廳都算幾健康。 米粉又爽口又大碗,雪菜肉絲米鹹鹹地,又有啲麻油味,幾香。仲有牛油方包,我選半熟蛋同埋漢堡扒, 熟蛋要嚟夾方包食,漢堡扒做餸,同米粉一齊食,成個早餐呢set嘢,都係 26蚊,好抵食!我咁大胃嘅人,都覺得夠飽,街坊都識得嚟呢間食。行過路過,可以試下朗豬爸爸小廚嘅嘢食,真係抵食夾大份。

睇佢餐牌,早餐都好多配搭可以揀。

2018-01-27
$26 (早餐)