2023-01-26
經過灣仔,見到呢一間英倫裝修嘅Cafe,啲座位有幾闊落坐得有幾舒服,仲播住啲悠閒嘅音樂,正🙌🏻咁就入嚟試吓佢嘅下午茶🍽️啦。見到佢門口個下午茶Menu都幾吸引,有個朋友仔最愛嘅出前一丁🍜又有我最愛嘅意試三文治panini sandwich 🥪,一於入去試吓。我哋order佐雞蛋餐肉出前一丁雖然只係一個普普通通嘅,本人覺得絕對有驚喜😋絕對有驚喜,雞蛋煎得好靚,流心🍳啲,啲湯煮得好濃郁,麵都煮得煮好彈牙。棉花糖朱古力🍫天氣凍凍地,飲番杯暖粒粒嘅朱古力,溫暖晒,好彩就算加埋啲棉花糖,杯朱古力都唔係好甜👍Pastrami panini (意式黑椒牛肉帕尼尼配薯餅)出面好脆卜卜,入邊鬆軟,牛肉加埋啲黑椒落去,特別嘢味,仲有芝士同埋蕃茄,真是一個perfect combo! 黑糖焙茶鮮奶杯焙茶靚呀,上邊有個❤️❤️,見個人都精神晒,又可以打個靚卡😆當然味道都好,焙茶味濃郁,加埋少少黑糖,又唔係太甜,so smooth ☕️
我哋order佐
雞蛋餐肉出前一丁