2021-12-05
連鎖店嘅漢堡包就成日食啦,今日就試下小店嘅手工漢堡啦❤️位於觀塘區嘅 「Moo Moo」 係觀塘工廠大廈嘅飯堂其中一角,裝修以美國海軍風為主,設有露天位置,收工想同同事朋友吹下水飲下酒都係一個唔錯嘅選擇👍🏻「Moo Moo 」主打平價手工漢堡,成個餐有汽水薯條都唔駛$100,豪氣D可以升級芝士肉醬薯條/肉汁芝士薯條🍟 今日就叫左佢哋嘅經典之堡同埋鹹蛋黃雞堡😆▶️ 經典之堡用咗優質安格斯牛肉再配芝士,生菜,番茄,加上MOO MOO 特製醬汁❤️ 安格斯牛肉肉味濃郁多汁,肉嘅入量十足👍🏻配埋MOO MOO 特製醬汁非常惹味❤️▶️ 鹹蛋黃雞堡用左咸蛋雞扒,生菜,番茄,沙律醬💕雞扒好juicy唔會乾爭爭咁,中間夾有咸蛋黃醬,香口得嚟又唔會太膩👍🏻不得不提係個麵包🥯個包用牛油微煎過,非常香口之餘仲好鬆軟,令人回味無窮🤤▶️ 肉汁芝士薯條薯條香脆,肉汁微咸配上邪惡拉絲芝士,非常出色▶️芝士肉醬薯條薯條香脆,肉醬好足料❤️加埋芝士咸香真係好好食另外加購左杯朱古力奶昔我自己就覺得正常發揮🤓用一個咁抵嘅價錢就食到手工漢堡,下次一定要再去試埋其他款啊
今日就叫左佢哋嘅經典之堡同埋鹹蛋黃雞堡😆
▶️ 經典之堡
▶️ 鹹蛋黃雞堡
▶️ 肉汁芝士薯條
薯條香脆,肉汁微咸配上邪惡拉絲芝士,非常出色
▶️芝士肉醬薯條
薯條香脆,肉醬好足料❤️加埋芝士咸香真係好好食
另外加購左杯朱古力奶昔我自己就覺得正常發揮🤓
用一個咁抵嘅價錢就食到手工漢堡,下次一定要再去試埋其他款啊