2021-09-20 309 瀏覽
唔知大家平時食buffet會有咩criteria 呢? 我哋就鍾意有海鮮嘅buffet啦🦪🦞 今次我哋就去咗位於旺角Standford Hotel入面既德福閣食自助晚餐👅 入面座位都算幾舒服 店員友善 服務殷勤👍🏻入座後無耐就會為你送上每位四隻超肥美生蠔🦪 生蠔真係幾大隻 口感creamy👍🏻 另外 每位亦送一隻蒜蓉粉絲扇貝 同樣係會送到去你面前😆 味道都唔錯㗎👅 外面自助區仲有其他海鮮 分別有青口 龍蝦同普通蝦🦞🦐 龍蝦有非常多膏 肉質新鮮彈牙😍 蝦都唔錯 都係好爽口👍🏻其餘食物雖然唔算超級多 但係應該要有嘅種類都會有 例如係沙律吧 刺身 熱食 甜品等等😋 亦有廚師即場為你切燒羊髀👅 甜品嘅選擇都唔少 有熱辣辣嘅疏乎厘 新鮮出爐口感非常鬆軟 滿滿既空氣感😍 令在場人士蜂擁而上🤣 另外亦有一啲中式甜品同西式蛋糕 仲有好耐冇食過嘅朱古力噴泉🍫 最後食埋Movenpick雪糕做甜品就非常滿足啦🌟

外面自助區仲有其他海鮮 分別有青口 龍蝦同普通蝦🦞🦐
龍蝦有非常多膏 肉質新鮮彈牙😍 蝦都唔錯 都係好爽口👍🏻