2022-01-27
行到旺角呢頭陣好鬼肚餓😧 就想搵下放題黎食 搵下搵下最吸引都係日式放題 就黎左呢間開左好耐既大喜屋😆扶手電梯上兩層全層都係大喜屋 一上黎就飽覽成個自助吧 汽水、清酒、雪糕、熟食、甜品、湯品一一都可以自助任拎 真係 琳瑯滿目 不過黎到放題最吸引緊係自己用QR Code落單即叫即整既食物啦😆 第一時間緊係要叫刺身😍一盤新鮮既刺身即叫即整 刺身種類非常之多 特別推介大家要叫三文魚、油甘魚、大赤蝦、帶子 呢幾款我覺得水準味道都非常之高架😆 另外炙燒壽司都非常吸引 尤其呢三款:監燒三文魚腩、鹽燒左口魚邊、炙燒牛肉 比火燒一燒食材既油脂分泌出黎 食物香感加倍上升😆熟食方面 最鍾意就係大喜屋既芝麻雞翼 非常香脆可口 然後燒牛舌燒羊架絕對都唔少得 而且天婦羅炸粉口感都好豐滿 有機會真係要黎試哂唔同種類既食物🥰花膠勁大塊 呢度連蛇羹都有平時任食黎講大喜屋已經算好抵 依加午市仲要做緊特別優惠😱 2點後入座第2位半價 平均除返開既話一個人都係200蚊有找 可以食到4點鐘 呢個優惠相當吸引📸CR to Instagram: @mroolong
花膠勁大塊
呢度連蛇羹都有