2019-04-15
同同事返大陸出差幾日,返到香港最想食日式放題,想搵間性價比比較高嘅餐廳盡情咁食,上網見到神戶屋咁多好評,加上假日lunch time 放題勁平,只需$199, 所以一於試下先!一坐低即刻剔左好多刺身,上菜速度好快 ,侍應態度又好, 滿面笑容,相當滿意。講返啲食物先,刺身好正,三文魚夠肥味,最怕食到瘦猛猛嘅三文魚,冇魚油嘅香味。另外,好驚喜呢度有原粒帶子,唔係出面嘅柱貝扮帶子,好高質,encore左好幾次。坐低之後侍應話可以揀牛肉火鍋或者部隊鍋,我哋揀左牛肉鍋,牛肉都幾正,雖然唔係雪花肥牛,但好有牛味,加埋辛辣麵一齊食,超級享受。熟食方面都唔錯,最好食有芝麻炸雞翼,芝士年糕, 溫泉蛋同韓式牛肋骨,調味好好味,熱辣辣上枱,實在大滿足,$199實在太抵食,短期內會再約friend食多次。