2017-08-29
三五好友食飯又要就哂咁多個人既口味?都咪話唔煩,最後係兆萬搵左一間放題去食,但非常驚!同細食既朋友去放題,我暴食唔暴食好!?神戶屋日式放題!reception位唔算大,好彩7點就去到,未係太多人!刺身拼盤!呢度既三文魚切得比較薄身,但味道好香!帶子顏色好白,食落非常甜美。生蠔好有蠔味,但就無左海水既鹹香,可惜~不得不提螺頭,味道非常甜!又夠煙韌,咬口十足!海膽夠滑,但味道唔算濃,其他刺身味道正常吧~唔太特別。食完刺身點少得壽司!花之戀係永遠既主角!三文魚加沙律醬係無敵既!又香又滑既沙律醬同三文魚,口感兩倍提升!讚但有啲細粒,如果大粒到可以塞滿成個口就正啦!!玉子壽司夠甜夠開胃鰻魚壽司落多啲燒汁會好啲沙律一定唔少得,和風沙律!蕃茄配和風醬非常好味!加上爽口既沙律菜,食完口感好fresh金菇肥牛鍋壽喜燒既湯底,煮出黎既娃娃菜,金菇同肥牛都好甜牛肉串串物無人點,我只係點左一條,牛肉幾香口,食落好多炸蒜,同燒牛肉十分夾牛仔骨牛仔骨比較肥,食落脂肪同肉接近1比1,所以牛肉相對上淡左,蘿蔔好食!又甜又腍燒羊架羊架無騷味!正! 咬開仲好多肉汁,perfect朋友試左炸雪糕,佢地講外暖內冷,口感好有
刺身拼盤!
呢度既三文魚切得比較薄身,但味道好香!
食完刺身點少得壽司!
金菇肥牛鍋
壽喜燒既湯底,煮出黎既娃娃菜,金菇同肥牛都好甜
牛肉串
牛仔骨
燒羊架
羊架無騷味!正! 咬開仲好多肉汁,perfect
朋友試左炸雪糕,佢地講外暖內冷,口感好有趣
飲品種類好多!但我都只係主攻可樂
每人249,依家食放題真係一啲都唔平呀!