訓到晏一晏,起身就出發食個brunch~~見呢度假錢唔算貴,平時晏晝食個西餐閒閒地都要百幾蚊,呢度$198 仲可以有甜品,沙律,小食比你慢慢嘆😛~~一入門口就見到呢個好吸睛既building 牆身~閃閃發光✨,夜晚黎應該更加靚。餐廳仲有戶外位置,不過今日都幾曬,如果天氣涼涼地~夜晚黎吹下風感覺應該幾好feel~~今日既主菜menu, 加$78 仲可以升級羊扒,三文魚,肉眼~不過我都係平平地測試下先kaka等食時間就出自助bar拎野食~~範圍其實都唔係好大,不過每樣野食d已經好快覺得飽lu😆_✨甜品有4~5款,會不定時換d 新款出黎嫁~仲有生果粒✨煙三文魚,parma ham 都係回本之選😍 ✨撈好既沙律都有5,6款, 特別d 既有柚子豬頸肉沙律,泰式牛肉沙律, 紅菜頭藜麥沙律等等。✨另外仲有10樣8樣配料可以自己撈✨火腿,煙三文魚,parma ham 都唔錯,味道唔會太咸。 😆其實芝士火腿三文治我都好鍾意食~ 個蘋果西芹沙律就有d 失望,因為入面d 蝦無咩味。✨沙律本身調味都唔係好重,可能預你自己再撈醬,加左醬果然係好食好多😜。佢有款藍莓油醋汁幾好味,酸酸甜甜咁幾特別。✨呢款腸幾好食,
訓到晏一晏,起身就出發食個brunch~~

_
甜品有4~5款,會不定時換d 新款出黎嫁~仲有生果粒

✨煙三文魚,parma ham 都係回本之選😍

✨另外仲有10樣8樣配料可以自己撈

✨呢款腸幾好食,入邊好多肉汁

✨出面仲有洋蔥湯,好夠味,但有d 咸~

其實食左幾碟已經飽飽地,佢應該見你食到咁上下先會黎主菜~~@_@下次都係一早上左先嚕

煙三文魚菠菜忌廉意大利粉: 望落好迷你,不過食落其實份量都好夠。個忌廉汁好正又唔會漏,仲帶d 酒香😚三文魚同洋蔥碎都好多,好足料👍🏻
煙三文魚菠菜忌廉意大利粉

加拿大豬鞍伴燒菠蘿配蜜糖燒汁: 個汁甜甜地好好味, 豬鞍好厚身食落好爽口,驚喜佢面頭脆脆地仲帶d 炭燒味,不過肉質就稍為鞋左d~~
個菠蘿都好JUICY~~可惜係薯條比較幼身同overcook 了~如果換做粗身薯條會更加開心

✨餐飲叫左個西班牙提子特飲,不過好奇點解會係橙色既😳飲落似係西柚味既汽水??其實係咪真係呢杯🤔但係幾好飲~哈

呢個moment 已經好飽,不過點少得甜品呢~

✨tiramisu 係我既至愛,估唔到入口幾軟滑,不過由於拎出黎未解凍得透,所以中間冰冰的,但味道還是不錯。 芒果蛋糕幾鬆軟,面頭芒果醬酸酸地都幾醒胃~

✨最後一道甜品,居然係我今日裏面最愛既一道菜💓有種相逢恨晚既感覺!!!個奶凍真係好好食!!質感好creamy, 好滑,嫩嫩的,仲好香雲呢嗱味😍佢其實仲有朱古力味,綠茶味。。但我已經好飽食唔到喇😭😭😭😭。
奶凍

✨整體黎講都算抵食,野食種類雖然唔算多,但慢慢傾計慢慢食下都好足夠,小食多滋味ar😜 野食refill ,收碟都算快,侍應哥哥又夠nice👍🏻 咁既價錢,性價比都算高,想過一個慢活weekend 呢度啱晒。
煙三文魚菠菜忌廉意大利粉
奶凍