2023-10-17
身為大埔人,一直都有聽過滿屋放題呢個招牌🌹想試好耐啦,今日終於有機會孝敬下好擦得嘅母上大人,帶佢食下😏😈經典73品放題 HK$298 (星期一至四)🔸刺身|手卷|壽司基本上大路嘅刺身都有,一上就係滿滿嘅冰凍住☺️質素都高,我地叫左兩輪😆值得一讚係寫到明挪威三文魚🐟唔會好似某啲放題店用cheap 啲嘅紅鱒以假亂真🤪出乎意料地好食嘅有酒煮榮螺片,酒香幾甜,螺片爽口💓生蝦、甜蝦同赤蝦都唔差🤩赤蝦冇屎😋夠曬乾淨👍🏼手卷必點海膽手卷😆味道濃郁,飯size 唔大,係咁食都得😍香蔥舌拿魚蓉都唔差😇壽司選擇好多元化,我地點左火炙三文魚籽帶子壽司、燒蠔壽司、左口魚壽司、蒜蓉牛油燒帆立貝壽司~不過刺身就好味啲!🔸熟食食放題又點可以冇燒烤呀🍡😌有羊鞍、牛舌、雞軟骨🐏🍢好多選擇😍可惜我地果日燒出黎比較鞋身啲,同埋有啲難咬,希望下次黎好啲啦~女士都係需要滋補下嘅😏肚腩同母上大人最推介御品鮑汁燴花膠👑勁大塊花膠,次次都係2-3人份,我地叫左三次大滿足🤩黃金燒扇貝都幾好食,細細粒,有啲芝士同香菇一齊燒幾好味💗✨西京比目魚薄薄地,燶邊幾香😋可以一戰🔸甜品千祈唔好走寶❣️係Hagendaz 同Movenpick 牌子嘅雪糕
經典73品放題 HK$298 (星期一至四)
🔸刺身|手卷|壽司
女士都係需要滋補下嘅😏肚腩同母上大人最推介御品鮑汁燴花膠👑
千祈唔好走寶❣️係Hagendaz 同Movenpick 牌子嘅雪糕呀🤩仲有夏威夷果仁味😛正👍🏼💥
🔸飲品
見到有冷熱清酒任飲😍🍶仲有大大嘅飲品櫃🍻肚腩同母上大人飲左啲熱玄米茶~舒服曬🍵