2022-11-09
今日又來到旺角行街,梗係去茶聊飲返一杯髒髒黑糖珍珠鮮奶😘😘每次你都會要一杯,今次仲要多杯水果茶,因為水果茶超級大杯,而且有好多水果,非常解渴😊😊傾傾吓計仲非常肚餓,所以連晚餐都食埋😂😂上次食咗個漢堡包真係覺得打卡一流,而且牛肉非常大嚿,又多汁,麵包唔會太硬,非常好味😚😻😻今次特別少少,叫咗個安格斯牛肉沙嗲片漢堡包,未試過沙嗲牛肉夾喺漢堡包入邊都覺得非常夾🤭🤭呢個份量真係一個人都食唔晒,因為側邊仲有凱撒沙律🥗,仲有好多薯條!😬😬所以同朋友食就啱晒🤭另外,我哋仲要多咗個海蝦及青口墨魚麵😝平時都好鍾意食墨汁麵,所以好想試吓呢個墨魚麵,又唔會食到成口都係墨魚汁。😌材料非常豐富,蝦十分大隻,青口唔會有腥味,加埋啲忌廉汁一齊食,非常夠飽,同埋好多餸🤪🤪環境舒服,打卡一流,所以黎開旺角一定要去試!😍😍
環境舒服,打卡一流,所以黎開旺角一定要去試!😍😍