餐廳: Poke Go (大南街)
資訊:

2022-07-13 3398 瀏覽
食過就返唔到轉頭🥗天氣有少少熱就想食沙律,路過深水埗大南街,有間Poke Go以健康做主打poke bowl,好新奇! 可以build your own bowl,揀自己鍾意嘅配料、醬汁,唔想諗就可以直接選signature bowl。 我哋午餐時段去到,選signature bowl仲送飲品,好抵食!即係$98- $108就食到lunch set值得一提係可以選壽司飯底/ 珍珠飯底/沙律菜底🤣50% 50%又得,即係一半飯一半沙律菜。我學人減肥叫左沙律菜底🥗汁仲有得另上,選擇份量。 ONO $98三文魚、蟹棒、溫室青瓜冠,雞蛋絲。三文魚大大粒、新鮮香口,蛋絲少少甜口,好好食。青瓜味道清爽爽脆,配料既份量份多到滿,即使全沙律底都好飽! 建議大家汁另上,會更正💜💜☺️配椰青汁,健康到shouyu ahi $98吞拿魚配50%壽司飯50%沙律,配料有青蔥粒、洋蔥、芝麻、鰹魚絲、木耳絲同芝麻海帶✨✨芝麻海帶極香口,係呢個飯嘅精粹。配上鰹魚醬汁,壽司白飯暖暖地,甜甜地好好食。呑拿魚份量好多,食到尾仲有好多粒。會再黎食😊

ONO $98

shouyu ahi $98