2022-07-13
去觀塘食飯,識去一定入工廈搵食🤤中西日韓食得多都悶 今次去左間新開嘅墨西哥🌮️餐廳主打墨西哥夾餅🌮️Taco 有5款口味,豬,牛,雞,蝦,素菜都有👍🏻一定揀到啱心水♥️我同朋友點左Taco set : 十五味豬腩,吉列炸蝦同墨西哥辣雞 仲有餐湯,沙律同小食可以揀,而且仲可以用優惠價試小食🤤所以我哋追加左炸洋蔥圈同煙肉芝士焗薯格上枱果陣真係靚得好緊要🤩影左好多相。 老闆仲拎左幾支辣醬俾我地配夾餅食,仲有齊手套紙巾,好貼心♥️3款口味都無得彈,最最最出色係十五味豬腩,真係好值得配有呢個名🤤因為豬腩外層燒得好香,仲帶少少脆邊,而且味道好有層次,外層香料十足,味覺嗅覺都滿足到,內層肉質又夠Juicy . 必食👍🏻墨西哥辣雞都好惹味,本身唔算好辣,鐘意食大辣嘅朋友,可以外加店內提供嘅辣醬🤤值得一讚呢三支辣椒醬🌶️係好清新嘅味道,帶有少少青檸味嘅辣,食完好開胃😂炸物小食全部都炸都好金黃香脆,特別推介煙肉芝士薯格,拉絲芝士+咸香煙肉,再加脆脆嘅薯格🤩一流👍🏻而且價格好親民🤩香港地要食呢類外國菜,一般都唔平。但呢間真心抵,2位數就食到個set ,日後要多D黎支持下♥️
中西日韓食得多都悶
今次去左間新開嘅墨西哥🌮️餐廳
主打墨西哥夾餅🌮️Taco
有5款口味,豬,牛,雞,蝦,素菜都有👍🏻一定揀到啱心水♥️
仲有餐湯,沙律同小食可以揀,而且仲可以用優惠價試小食🤤
所以我哋追加左炸洋蔥圈同煙肉芝士焗薯格
上枱果陣真係靚得好緊要🤩影左好多相。