2022-05-31
💬你想唔想食間好食嘅火鍋店?今日要介紹嘅呢間川婆婆係位於寶勒巷,我認為佢係幾抵食嘅一間火鍋餐廳,因為佢哋近來有一個新嘅Menu就係可以一邊食串串🍢、一邊食火鍋🥘、一邊食烤肉🔥。可以話一次過滿足晒你3️⃣個願望💯💬到底有啲咩嘢咁特別?☞餐廳嘅牛肉我認為直程係為咗牛肉控而設計‼️點解我咁講?因為佢哋好多牛肉都係一啲好刁鑽嘅位💁🏻♀️平時喺其他餐廳未必咁容易可以食得到,因為呢間餐廳佢哋特登同屠房入貨,令大家可以食到唔同部位嘅牛肉。最緊要係真係勁好味❤️☞自選枱有好多唔同嘅配菜可以選擇,由於有太多款式所以樣樣都想試但係又驚食唔晒🤭?邊間餐廳好貼心咁樣用咗一個個細鐵兜裝住啲配菜入邊份量比較少咁就可以試多幾款都唔怕。☞火鍋仲有兩款唔同嘅湯底👅,四川正宗麻辣湯底,辣得過癮;升級鴛鴦鍋則有真材實料養生雞湯。💬咁多嘢食到底幾錢呀?呢個串串火鍋放題套餐$268起,大家想要啲咩牛肉隨便揀💯最緊要係佢七點前離座或者九點後入座都有九折㗎‼️
💬到底有啲咩嘢咁特別?
💬咁多嘢食到底幾錢呀?