餐廳: 傷心酸辣粉 (砵蘭街)
資訊:

2018-10-04 149 瀏覽
都已經食咗傷心酸辣粉咁多年,望住佢係咁加價,不如過就算加咗價都仲係平過出面好多餐廳。通常同朋友食先會叫套餐share啲餸嚟食,如果自己一個會食唔晒~我同朋友兩個人食,所以一人揀咗一個套餐嚟食。我就揀咗海哲脆耳,佢就揀咗蒜泥白肉。對於唔識欣賞芫茜嘅我嚟講,有時食川菜都幾痛苦,要係咁撩開晒啲芫茜先可以開餐。好彩呢度不嬲可以走晒啲青,啱晒我呢啲揀飲擇食嘅人。蒜泥白肉普普通通,有啲太甜,對我嚟講都係叫返口水雞會啱口味啲。至於海蜇感覺幾普通,似係惠康買到嗰啲$14一包嘅即食撈撈海蜇。而家甚至收起埋啲醋,要問先知有~唔知係咪因為要cut cost 呢...
好彩呢度不嬲可以走晒啲青,啱晒我呢啲揀飲擇食嘅人。
而家甚至收起埋啲醋,要問先知有~
唔知係咪因為要cut cost 呢...
2018-10-03