2023-10-12 14 瀏覽
📍荃灣真係好多野食🥢今晚我哋近近地就揀咗喺荃灣廣場開餐😛見佢哋個餐好抵食又大份🥳最後揀咗兩個套餐再加啲小食✅好🈵️足呀🥳🐷西紅柿慢煮金沙骨鍋 🌈西紅柿超好大件🍅而且又甜又多汁呀😋慢煮左嘅金沙骨味道濃郁又唔油膩👍套餐包左一碗珍珠米飯🍚送飯一流呀🥳🍡澎湖花枝丸 +$22 : 真材料實料嘅花枝丸🍡煎到金黃色🔥外層香脆到不得了🥳咬口十足🔥新鮮好吃😋🍒荔枝綠茶 +$10 : 呢杯大大杯嘅荔枝綠茶唔會好甜✅仲有一粒好大粒嘅荔枝肉添😋正呀🥳🐂西紅柿慢煮牛肋條鍋 🌈另一個我就叫咗牛🐃呢個牛肋條嘅味道夠曬濃郁😋而且肉質腍滑💯又不失口感✅配珍珠米飯都係超級夾🥳好好味道🤤🔥豆乳香香雞 $22 : 超級惹味嘅豆乳香香雞🐔炸得超脆口又夠大份👍抵食🥳 ☕️柚子蜜綠茶 +$10 : 呢杯超🈶️驚喜💯同我一樣喜歡綠茶嘅就好推介試吓嚕💯綠茶味夠濃😋味道回甘😍綠茶控必選🥳

🐷西紅柿慢煮金沙骨鍋

🐂西紅柿慢煮牛肋條鍋