2022-06-21 34 瀏覽
好耐無去大角咀搵食~趁今日有時間早小小過黎行下~出名多野食既地區受疫情影響下好多都好靜局什至提早關門~希望疫情過後各餐廳常開常滿😊不過咁都俾小編遇到依間~帶大家一齊去睇睇👀Tea Set🍽怡保芽菜雞黃薑飯~泰式蝦餅2塊~檸檬黑加侖子芽菜雞口感嫩滑得黎有雞味👍視覺同味覺上都感受到碟雞唔會乾爭爭咁~黃薑飯方面薑油夾得剛好~粒粒飯上色足味道夠😊小編提提大家不妨試試枱面支頭抽~小編覺得唔會令到好咸~反而夾得黎多左種味道👍👍蝦餅好厚肉~炸粉唔會太厚啖啖蝦肉好滿足~黑加侖子味剛好唔會太甜~唔想飲太甜亦可以小甜🤓—————————————————☻非專業食評·純個人口味☻—————————————————📍總結無得彈!整餐$78可以話超值👍必定再黎試下其他款式~同大家推薦芽菜雞~人多可以叫半隻試下~大角咀仲有唔小餐廳或小店~希望下次黎再多啲餐廳揀😉

Tea Set🍽
怡保芽菜雞黃薑飯~泰式蝦餅2塊~檸檬黑加侖子