2022-05-06
接完男朋友收工決定去食餐好 呢間餐廳有火鍋任食 日式放題 好多野食😯😯 有得揀一個大鍋同一人一個細鍋 我地叫左沙嗲湯 好香濃😋枱面都有碗比大家出去攞野食~晚市套餐A ($248/p.p)食物: 食物真係好豐富 牛肉唔洗講啦 唔同款式都食得出唔同口感🤤 除左肉類仲有海鮮 不得不讚大白蜆好鮮甜又大隻 我地最後叫左十幾隻😂🤤 可惜位係冇哂我最愛嘅魚皮😫 放題方面 炸物都好出色 尼到係熱辣辣又香脆 特別係芝麻雞翼 仲有榴槤炸彈都好香😍😍 而刺身壽司都幾新鮮 數量都比足🤩 仲有台灣腸 同好小見嘅邪惡雞皮餃子😈 好滿足!記得留肚食甜品呀! 飲品同甜品選擇都好多 啤酒 茶 果汁 咖啡都齊哂😍😍 特別係甜品 真係好多款又好食 仲有榴槤款架 我地就食左一堆😂 建議抹茶雪糕芭菲 抹茶味夠哂香濃 仲要細細杯都有好多層 雪糕 粟米片 cream 紅豆 啫喱 齊哂😋😋 仲有仙草芋圓 布甸等等 有好足料嘅珍珠😍服務: staff服務都好好 好有禮貌 上菜速度都合理 數量都啱哂 會主動幫我地加湯👍🏼 如果收碟都可以密啲就好啦!
晚市套餐A ($248/p.p)