2022-06-15
The truffle (VG) Pizza用上左黑松露底,加埋水牛芝士、什錦蘑菇、巴馬臣芝士、白松露油同火箭菜中和芝士嘅油膩感😍 口感豐富又滿足 !最啱素食人士過下口癮👍🏻The Works 🍕 最classic嘅pizza 一定非Pepperoni莫屬✨啖啖芝士加上紅椒香辣嘅味道 認真過癮🤤食過doughbro 嘅朋友都應該知道佢哋嘅pizza都會配唔同嘅醬比你 🤫咁多隻醬裡面最match pepperoni 嘅 必定係燒烤醬 推薦👍🏿Nutella Donut 又係必試口味之一🤘🏻外皮咬落鬆軟,配上砂糖口感豐富~ 內裏嘅Nutella filling都幾足料架!好快就成個消滅左🥹Caramel Twist Donut🍩平時都幾鍾意焦糖嘅產品 今次依個Donut完全符合到我嘅standard 😚!唔會話太甜 加上肉桂糖粉嘅襯托🤌🏼冇得輸✨
The Works 🍕
Nutella Donut