2019-03-02
之前朋友喺青衣分店食過, 佢話個lunch 半自助buffet勁抵食, 佢好有興趣再食過所以我就陪佢去,不過今次去葵芳分店半自助lunch buffet,有一個主菜同埋有嘢飲,其他前菜,湯,甜品~就可以系出邊拎~好多火腿啊我每樣都攞咗嚟食好好味甜品都有好多款細細舊,唔怕食滯,可以試晒咁多款~仲有啫喱糖,糖豆腐花,椰絲撻,桂花糕等等,女士們一定好開心~沙律吧,有各款沙律同貝殼意粉~出面仲背麵包啦,湯啦等等我嘅主菜到,我個人比較貪心, 又係樣樣都要食啲,呢碟野見到果下,真係好開心扇貝配埋忌廉汁牛扒細細舊嗌咗七成熟,好有肉汁又柔軟雞扒我被濺到好脆,可惜我覺得個雞扒夠嫩~仲有條腸都好好食,似有少少酒味咁~唔錯唔錯~朋友左個大蝦意大利飯我鍾意個意大利飯,飯粒唔會煮到太硬或或’爛‘我明白佢哋外國人係食硬身啲嘅意大利飯我本身就鍾意啲軟硬適中嘅,所以我覺得岩口味,汁又唔會太乾太濕~兩個人埋單都係3百幾,每人都係百幾,二百都唔洗,真係抵食~
好多火腿啊我每樣都攞咗嚟食好好味
沙律吧,有各款沙律同貝殼意粉~
出面仲背麵包啦,湯啦等等
扇貝配埋忌廉汁
牛扒細細舊嗌咗七成熟,好有肉汁又柔軟
唔錯唔錯~
朋友左個大蝦意大利飯
我鍾意個意大利飯,飯粒唔會煮到太硬或或’爛‘
我明白佢哋外國人係食硬身啲嘅意大利飯
兩個人埋單都係3百幾,每人都係百幾,二百都唔洗,真係抵食~