2023-02-22 189 瀏覽
好過份我又食涮涮鍋喇😂到底一個冬天可以食幾多餐呢~~今次又試一間未去過但好抵嘅涮涮鍋!我地揀左C4餐,包左油花分佈勁靚嘅日本A4黑毛和牛,日本黑豚肉,額外仲有埋海鮮拼盤。我地對比過呢個餐比其他餐會多左鮑魚, Asahi, 同Haagen Dazs任食~豐富咁多當然揀呢set啦 同埋醒目嘅我地係預先經社交平台訂座, 有半價優惠, 仲可以升級至4個鐘架!真心又抵又夠多時間慢慢食~其餘自助野食有超多款,例如有自助bar可以拎各式丸物, 菜(最鍾意佢有羽衣甘藍架!), 麵, 碗仔翅(呢個都好特別), 中華沙律, 墨魚仔, 醬料。而雪櫃就有壽司, 甜品 (包括啫哩,雪糕, Mochi, 奶凍, 泡夫, 布甸, 韓國雪條),仲有飲品櫃當然都都任拎的~