2019-11-27 86 瀏覽
相信大家都知道如果一要出去食韓燒的話,往往兩個人埋單都要過千蚊。今日朋友就帶左我去位於朗豪坊裏面嘅Lab 10去食約二百蚊左右價位既任飲任食放題了。佢哋嘅放題好抵食,用上無煙燒烤爐,一個價位全包連飲品,入去無幾耐就set好晒位給我們了。肉類方面有不同部位既牛肉,味道入口即溶,新鮮香口,有口感,讚。推介牛後腹同埋牛板腱,有韓色風味。海鮮類方面只要like佢既某社交平台就可以免費有一個海鮮大併盤。估不到有較高成本的原隻鮑魚同生蠔,鮮味十足既貝類放在爐上鮮味出晒來,讚好推介。芝士薯條好多人去吃放題都忽略了配料,佢哋仲可以送上了特製嘅芝士薯條,同係首爾食既一樣咁有風味。飲品類方面另外佢有各種任叫任飲唔同類型嘅果汁梳打,為完美嘅一餐畫上完美嘅句號。

肉類方面

海鮮類方面