2022-05-13
任食雞煲/鴨煲/豬手煲,其後可以轉鍋打邊爐都係任食😁雞煲可自選辣度,我揀左BB 辣,少少辣可以令到雞件更加惹味。仲有雞煲可以揀走芫茜同走鳳爪,好好呀完全照顧到怕食芫茜既我的需要👍另外如果想試埋鴨煲同豬手煲,但又怕份量太多的話,可以落單時同店員要求份量減半😆火鍋湯底我揀左正宗豬骨鍋,唔好只睇鍋面有的栗米同紅蘿蔔,仲有大大舊豬骨🦴係底,真材實料😆有好多唔同種類既食物可以揀:自助Bar 有 菇,菜,丸,瓜等等呢啲常見的種類,最特別係有韓式的泡菜餃同韓國年糕飲品同雪糕都有好多選擇,有糖同無糖的飲品都有,如果太多選擇揀唔到的話樽裝水都有😀,雪糕有好多特別既味道,我最鐘意就係榴槤雪條🤤用紙仔落單可揀的食物都有成30款,有雞牛豬鴨鵝同各類海鮮,個人覺得海鮮都好多的款式,抵讚👍🏻,如果+$100 仲可以任食和牛😜
有好多唔同種類既食物可以揀: