2021-08-15 1050 瀏覽
喺中環要食個set lunch其實好難搵到百零蚊就搞得掂 仲要有性價比 就難上加難今次呢間係朋友推薦 佢話一直好想試吓 我哋就趁lunch來一個小聚❤️餐廳係對住馬路 如果唔閂門嘅時候就會好嘈 要揀偏入面嘅座位先可以細聲傾偈 但另一個好處就係陽光好充足 上晝做嘢超級忙嘅話 就可以喺lunch到有個little break, 享受一下chill嘅感覺~前菜有一個湯跟小麵包 主菜因為我哋兩個人所以一人揀咗一個再share食 首先係七成熟牛扒配薯條 因為對黑椒敏感 所以我哋特登轉左一個honey mustard sauce! 為呢個牛扒同埋薯條生色不少 第二個主菜我哋就叫咗魚 佢個皮煎得幾脆不過因為呢一個品種我哋兩個都唔太鍾意食所以都會覺得牛扒好食啲除咗主菜之外 佢哋仲有埋甜品🍮 係一個小型嘅芝士蛋糕🍰 食落幾有驚喜 而且士多啤梨好新鮮超級甜!

今次呢間係朋友推薦 佢話一直好想試吓
我哋就趁lunch來一個小聚❤️