2018-03-02 121 瀏覽
大家好😘好耐冇寫食評啦🤪大家有冇掛住我啊🤣因為小編不幸病咗成兩個幾星期😷🤧🤒而家先有啲精神寫番🤓就快到情人節,老公話提早慶祝,免得正日多人,老公一早book好位,放工後老公帶我去銅鑼灣的組長日式放題慶祝情人節,地點位於鬧市一點都不難找,係銅鑼灣港鐵站C出口對面京都廣場10樓,超級方便,食完仲可以去行街街😆😆餐廳格局有點像日本的居酒屋,串燒、壽司刺身、炸物、天婦羅一應俱全,勁多選擇😋😋首先頭盤有刺身大拼盤,入面包括三文魚、甜蝦、油甘魚、北寄貝、廣島蠔、劍魚腩。三文魚尤其新鮮,甜蝦亦非常大隻,為晚餐打開了一個美麗的序幕💃🏻💃🏻💃🏻有三款花之戀,每款都叫來試試,分別係三文魚子海膽花之戀,櫻花魷魚花之戀和普通版的花之戀,特別推薦蟹肉蟹膏軍艦超級yummy,食完一件再想食多件😻好鐘意佢啲壽司🍣細細件,可以一啖放入口,同埋可以食多幾件,幾款炙燒壽司都好正😋柚子蟹肉沙律腐皮船,柚子味好清新,味道配搭得挺特別一試難忘。任食種類選擇多,之後亦叫了海膽手卷、玉子燒壽司、鰻魚壽司飲品的選擇類型甚多,還有雪糕甜品任君選擇。除了冷凍的飲品還有兩款熱飲柚子蜜和玄米茶,特別推薦熱的柚子蜜,最後還有粟米魚肚羹和蟹粥也

任食種類選擇多,之後亦叫了海膽手卷、玉子燒壽司、鰻魚壽司

飲品的選擇類型甚多,還有雪糕甜品任君選擇。

除了冷凍的飲品還有兩款熱飲柚子蜜和玄米茶,特別推薦熱的柚子蜜,最後還有粟米魚肚羹和蟹粥也非常美味。

整體食物質素不錯,店員態度友善,裝修以日式的設計,感覺好像置身於日本,座位闊落,坐得舒服,今晚同老公渡過了一個快樂的晚上😻🎉
慶祝紀念
情人節