2011-06-29 15 瀏覽
點左炒年糕---------------煙UN,少辣,因為太肚餓,見到D野太好食,真係唔想影相喇!味道真係好好,仲有豆乾一齊炒!炸醬面---------------又係好味!真係唔識點講,黑色既醬,撈埋D 面"雪雪"聲就索晒入口食!好味!又唔覺得好油好肥,入唔到口!但炸醬係咪冇肉既呢?佢真係得D 醬。海鮮湯拉面---------有好多料,最多係魷魚,食極都仲有,仲有好多蝦!個湯清清地,我食左咁多重味精既野,呢個相對淡口好多,我自己覺得一般啦!我覺得食韓國野要食D 重味既野先過足癮!自助斟水-----------其實都幾好!唔駛唔好意思麻煩到人嘛!自助買票加拿餐------------買票後拿舊會播歌既東西回座位,好快佢就會唱歌,跟住就可以去櫃面拿野食喇!唔想下下食太多野,黎呢度可以低消費食韓國野呀!當然,唔好預每樣野好平!但總算豐儉由人!
點左

2011-06-28