2025-06-20
𝙲𝙷𝙰𝚁𝙲𝙾𝙰𝙻 𝙱𝙰𝚁🥂𝙷𝚊𝚛𝚋𝚘𝚞𝚛𝙲𝚒𝚝𝚢 𝚃𝚂𝚃📍行行下街見到佢地個𝙷𝚊𝚙𝚙𝚢 𝙷𝚘𝚞𝚛 幾抵所以走左入去,環境幾闊落同埋應該係新開,所以感覺好新淨,裝修都幾靚!廚房嘅裝修係採用在開放式廚房🧑🍳🧑🍳有室外嘅位置,但係當日我就坐咗喺室內飲杯嘢,吹吓水,食少少小食都幾𝚌𝚑𝚒𝚕𝚕,飲完繼續行街🥹🥹𝙷𝚊𝚙𝚙𝚢 𝙷𝚘𝚞𝚛 $𝟷𝟹𝟾 𝚙𝚎𝚛 𝚙𝚎𝚛𝚜𝚘𝚗𝙼𝚘𝚗𝚍𝚊𝚢 𝚝𝚘 𝙵𝚛𝚒𝚍𝚊𝚢 𝟷𝟻:𝟶𝟶-𝟷𝟾:𝟶𝟶𝙱𝚞𝚢 𝚘𝚗𝚎 𝚐𝚎𝚝 𝚘𝚗𝚎 𝚏𝚛𝚎𝚎 𝚍𝚛𝚒𝚗𝚔 𝚊𝚗𝚍 𝚌𝚘𝚖𝚎 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝚘𝚗𝚎 𝚜𝚗𝚊𝚌𝚔𝚆𝚒𝚗𝚎 𝚂𝚎𝚕𝚎𝚌𝚝𝚒𝚘𝚗: 🥂𝚂𝚙𝚊𝚛𝚔𝚕𝚒𝚗𝚐 𝚆𝚒𝚗𝚎𝚆𝚑𝚒𝚝𝚎 𝚆𝚒𝚗𝚎 𝙲𝚑𝚊𝚛𝚍𝚘𝚗𝚗𝚊𝚢𝚁𝚎𝚍 𝚆𝚒𝚗𝚎 𝙲𝚊𝚋𝚎𝚛𝚗𝚎𝚝 𝚂𝚊𝚞𝚟𝚒𝚐𝚗𝚘𝚗𝙲𝚘𝚌𝚔𝚝𝚊𝚒𝚕 𝚂𝚎𝚕𝚎𝚌𝚛𝚒𝚘𝚗: 🍹𝙰𝚙𝚎𝚛𝚘𝚕 𝚂𝚙𝚛𝚒𝚝𝚣 / 𝙷𝚒𝚐𝚑𝚋𝚊𝚕𝚕 / 𝙽𝚎𝚐𝚛𝚘𝚗𝚒𝚂𝚗𝚊𝚌𝚔 𝚂𝚎𝚕𝚎𝚌𝚝𝚒𝚘𝚗: 🍟🧀🍔🍗𝙲 𝙱 𝙵𝚛𝚒𝚎𝚍 𝙲𝚑𝚒𝚌𝚔𝚎𝚗 🐔𝙲𝚛𝚒𝚜𝚙𝚢 𝙼𝚊𝚒𝚝𝚊𝚔𝚒 𝙼𝚞𝚜𝚑𝚛𝚘𝚘𝚖 🍄🟫𝙲𝚕𝚊𝚜𝚜𝚒𝚌 𝙼𝚒𝚗𝚒 𝙱𝚞𝚛𝚐𝚎𝚛 🍔𝚂𝚎𝚊𝚜𝚘𝚗𝚊𝚕 𝙼𝚒𝚗𝚒 𝙱𝚞𝚛𝚐𝚎𝚛 🍔
有室外嘅位置,但係當日我就坐咗喺室內
飲杯嘢,吹吓水,食少少小食都幾𝚌𝚑𝚒𝚕𝚕,飲完繼續行街🥹🥹
𝙷𝚊𝚙𝚙𝚢 𝙷𝚘𝚞𝚛 $𝟷𝟹𝟾 𝚙𝚎𝚛 𝚙𝚎𝚛𝚜𝚘𝚗
𝙲𝚛𝚒𝚜𝚙𝚢 𝙼𝚊𝚒𝚝𝚊𝚔𝚒 𝙼𝚞𝚜𝚑𝚛𝚘𝚘𝚖 🍄🟫
𝙲𝚕𝚊𝚜𝚜𝚒𝚌 𝙼𝚒𝚗𝚒 𝙱𝚞𝚛𝚐𝚎𝚛 🍔
𝚂𝚎𝚊𝚜𝚘𝚗𝚊𝚕 𝙼𝚒𝚗𝚒 𝙱𝚞𝚛𝚐𝚎𝚛 🍔
𝙵𝚛𝚒𝚎𝚜 🍟
𝙿𝚎𝚙𝚙𝚎𝚛 𝙰𝚗𝚍 𝙶𝚊𝚛𝚕𝚒𝚌 𝚂𝚚𝚞𝚒𝚍 𝚃𝚎𝚗𝚝𝚊𝚌𝚕𝚎𝚜 🦑
𝚂𝚊𝚕𝚖𝚘𝚗 𝚃𝚊𝚛𝚝𝚊𝚛𝚎, 𝙲𝚛𝚎𝚊𝚖 𝙲𝚑𝚎𝚎𝚜𝚎 𝚃𝚊𝚙𝚊𝚜 🐟
𝙿𝚘𝚝𝚊𝚝𝚘 𝙲𝚑𝚞𝚛𝚛𝚘 🥔
小食既選擇都算多,我就揀咗薯條同埋炸雞,正正常常,幾鐘意薯條係落𝙲𝚊𝚓𝚞𝚗 粉,辣辣地😋😋
留意返,每人最少要𝚘𝚛𝚍𝚎𝚛一個套餐( ˘ ³˘)♥︎