2021-09-26 8 瀏覽
要同大西北既朋友食飯,最好就係旺角區架啦,因為食晚餐,為免排隊所以就選左間可以bk枱既餐廳,平時返工我都會來lockeroom食午餐,晚餐就第一次,今次叫左2個Set Dinner 試下Set Dinner 包左餐湯、沙律、蒜香牛油法包、餐飲巴馬風乾火腿黑松露忌廉雜菌意大利天使面🍝$158一上菜見到Parma Ham 🥓有兩大舊,黑松露味好香,而且仲有好多菇菇,最鍾意佢有好多白汁忌廉,每一條天使麵都比醬汁包住好好味😋香燒美國creekstone牛肉眼拼法國鵝肝 🥩$238肉眼扒好大塊,而且都幾厚身,牛肉味都好重,七成熟剛剛好,旁邊嘅薯蓉好滑,仲有烤過嘅小蕃茄,酸酸地好開胃呀,上面嘅鵝肝好香,細膩滑潤,入口即化,有d都唔會覺油膩,好正😆朱古力三重奏心太軟 🍫$78因為食晚餐可以用六折享用甜品,成件事勁開心🥳朱古力味好香好濃,仲有流心,去埋旁邊嘅雲呢拿汁簡直係完美配搭

Set Dinner 包左餐湯、沙律、蒜香牛油法包、餐飲

巴馬風乾火腿黑松露忌廉雜菌意大利天使面🍝$158

香燒美國creekstone牛肉眼拼法國鵝肝 🥩$238