係一個風和日麗嘅下午,同三五知己一齊行下大尾篤,偶然下發現呢一間唔起眼,但係超令我回味嘅餐廳😍😍🌞環境(4.5 / 5)佢間鋪頭係用我最愛嘅天空藍為主色調,配合埋好天氣,完全係文青打卡嘅好地點!求其係度牆到影相都有好好效果😁 重點係一定要坐室外,會有一種好似去咗外國咁嘅幻覺❤️🤭🙆🏻‍♂️服務(3 / 5 )由於係下午非繁忙時間,得一個人serve, 但尚算有禮貌,最後都有同我地吹兩句水👍🏻💯 食物(5 / 5)食物質素真係100分!我地叫咗5樣食物,最令我深刻係薯條同意大利飯😍😍薯條香口,加埋芝士醬都唔會覺得好漏👏🏼👏🏼 而意大利飯係一樣我好少食嘅嘢,因為我成日都覺得咪又係汁撈飯💁🏻‍♂️ 但呢間嘅意大利飯打破我舊有嘅認知,佢好出色地將整個飯嘅口感昇華,令我唔覺得有任何「痴立立」「一pet pet」嘅感覺👏🏼

🌞環境(4.5 / 5)

🙆🏻‍♂️服務(3 / 5 )

💯 食物(5 / 5)

大蝦焗薯條
帶子意大利飯