2005-11-21 327 瀏覽
因為dad & mom o係呢度擺酒ga, 佢o地想o係佢摺之前o黎多次懷緬o下wor~ 仲同granddad& mom o黎tim!我o地8:30 pm 去食任食啦, 佢d o野都ok上快,service 就一般啦, 有個阿叔好似喬寶寶ga!d food really 好好好大路, 一d special 都無, 不過d noodles 好多choices, 陳村粉都有, 瀨粉又有~ 我o地叫o左粗麵,麵質不俗, 唔會好糊o甘, 而且無梘水味tim!!送o既海鮮係d , 青口& 獅子狗, 不過d 蝦好small~d 娃娃菜好fresh墨魚, 墨魚滑都好食!d 龍蝦ball 好面粉~badoverall 都好ok la可惜都係最後一次了~

d 娃娃菜好fresh

墨魚, 墨魚滑都好食!

d 龍蝦ball 好面粉~bad

overall 都好ok la

可惜都係最後一次了~