2019-06-27 77 瀏覽
譽發廣場新開左間任食店,價錢同出面差唔多, 不過呢到可以邊打邊爐邊燒烤, 仲有刺身,一次過滿足你三個願望。 我哋就揀咗嚴選美國牛肩肉放題+刺身套餐 刺身好鮮甜,食完唔夠喉可以加錢再叫。自助BAR有熱食有火鍋料,炸香芋丸甜度剛好亦唔油膩,我一個人都食左三粒。 我地揀左個360牛乳海鮮鍋, 味道清得黎仲好香。火鍋料有多種款式可以選擇, 推薦必食蟹柳,佢係貴價蟹柳,食到蟹味口感亦都彈牙。同埋黑豚肉都幾出色。呢到飲品都係賣點之一,因為有好多款,綠茶,紅茶,沙冰,奶昔,花茶,汽水,檸檬茶,奶茶等等,比起平時打邊爐只得罐裝飲品,呢到款式比較多,好有誠意。因為花茶比較特別,我叫左熱洛神花茶同埋熱玫瑰花釀,甜度岩岩好,我覺得好好味。仲有奶昔都係必叫之,即叫即沖即整,芒果味同巨峰味都幾正。 最後仲有甜品,呢個系上OPEN RICE睇到有甜品先問職員有無架,呢個朱古力味好香濃,唔錯。 呢到環境好好, 不過爐既位置同我太近,如果唔小心整到d水系燒烤爐到,就要小心彈油。

我哋就揀咗嚴選美國牛肩肉放題刺身套餐

刺身好鮮甜,食完唔夠喉可以加錢再叫。

我地揀左個360牛乳海鮮鍋, 味道清得黎仲好香。