2017-03-08 160 瀏覽
為左要捉住冬天既尾巴☝🏻就同朋友尼左打邊爐👏🏻我地叫左海鮮湯 佢就配左一碟海鮮俾我地 有蝦 蟹海參 多春魚 蜆 墨魚仔 魷魚我最中意食蝦 勁鮮😍 蜆都唔錯 衣個湯底啱晒我地衣啲中意食海鮮既人(雖然都可以就咁叫海鮮😂)肉方面就唔免俗咁叫左牛同豬 個人比較中意食牛肉🐃開頭唔知個湯底會配海鮮配料 所以自己都叫左啲另外朋友話見到有人推介芝士魚蛋 我地就叫左尼試下 如果係中意芝士既你一定唔好錯過🧀打邊爐有三樣野我係一定要食既 就係芋絲 蘿蔔同生菜😂 唔好覺得好cheap 衣啲吸收晒精華既配料我覺得係一定一定要食既😂話說衣到係唔止淨係可以打邊爐 仲可以叫刺身食因為主要都係想打邊爐 我地就叫左小小三文魚 鮑片 泰國生蝦同螺飲品飲拎之後有個額外驚喜係衣到有我中學嗰陣勁勁勁中意食 但永遠都揾唔到邊到有得買既牛奶樂😭總括而言 衣到本身食物質素已經唔錯 仲揾到我童年回憶 所以一定會再尼食過
為左要捉住冬天既尾巴☝🏻就同朋友尼左打邊爐👏🏻

肉方面就唔免俗咁叫左牛同豬 個人比較中意食牛肉🐃