2025-04-28 235 瀏覽
位於長沙灣異國風情咖啡店一秒到土耳其彩色刺繡毛地毯馬賽克燈每一個裝潢、擺設、茶具都好用心可以比人停下暫時放鬆菠菜芝士酥 $42酥皮香脆鬆化,菠菜芝士餡料飽滿,層次豐富。雜莓蛋糕 $52蛋糕面灑上食用花瓣,賣相真係好靚好精緻,打卡一流!以莓果打成粉紫色忌廉,口感軟滑,味道酸酸甜甜。夾住軟綿綿蛋糕,一層又一層,滿足。玫瑰荔枝芝士蛋糕 $52淡淡玫瑰花香配搭清甜既荔枝,更食到淡淡芝士香,口感軟滑,層次分明,唔會蓋過大家既味道,甜而不膩,我同朋友都好中意!推介!PURPLE YAM LATTE $52紫薯味夠香濃,顔色好夢幻。Before Sunshine $68EXPRESSO, HOMEMADE GOLDEN CHRYSANTHEMUM SYRUP, MANGO YOGURT, DRIED ORANGE 以濃縮咖啡加入自製金菊糖漿、芒果乳酪同埋柳橙乾作點綴。第一口品嘗到淡淡既酸味,之後感受到咖啡回甘香味。
位於長沙灣異國風情咖啡店
一秒到土耳其
彩色刺繡毛地毯
馬賽克燈
每一個裝潢、擺設、茶具都好用心
可以比人停下暫時放鬆

菠菜芝士酥 $42
酥皮香脆鬆化,菠菜芝士餡料飽滿,層次豐富。

雜莓蛋糕 $52

玫瑰荔枝芝士蛋糕 $52

PURPLE YAM LATTE $52
紫薯味夠香濃,顔色好夢幻。

Before Sunshine $68