2022-09-26
🌙✨旺角- J. Moon✨🌙喺旺角鬧市街頭,想搵間飲嘢食飯Chill 下,而J. Moon 就岩哂我既要求😳室內有吧枱,天花仲有好多彩色燈,就連每張枱面都有盞月球燈,好靚呀✨坐低即刻飲下Mocktails先😳左:Andromeda 右: Phoenix 鮮紅色既Andromeda 飲落有berry 的味道,加上有蜜桃、檸檬、玫瑰及Soda,飲落更順口。淡黃色既Phoenix 有好香既青瓜味,加埋蘋果、檸檸及Soda,飲落好fresh👍🍴All- Day Breakfast有我最推介既係酸種麵包,係超香牛油味,外脆內軟,真係好好食!另外仲有煙3文魚、雜菌、炒蛋、香腸、薯餅,非常豐富🤤🍴Avocado & Smoke salmon sourdough底下係我好推介既酸種麵包,上面鋪滿煙3文魚及牛油果,而中間搽左d 黑醋解膩,配搭得好好😳🍴Sharing snack platter有炸魷魚圈、炸洋蔥圈、薯條同炸雞,全部都好香脆,有茄汁or 松露醬點✌🏻成日路過旺角唔知揀咩餐廳傾計飲野好,呢間會係好好既選擇,記得要食麵包🫣因為真係好食😳
坐低即刻飲下Mocktails先😳
左:Andromeda 右: Phoenix
左Andromeda 右Phoenix
🍴All- Day Breakfast
All - Day Breakfast
Avacado & Smoked salmon sourdough
🍴Sharing snack platter
Sharing snack platter