成日都話去食日本野🇯🇵 • 食刺身🌊但相信大家最常食既都會係三文魚🐟今次我同朋友👯‍♀️想特別少少😎就黎左一餐鮪魚盛宴🐟可以一次過試晒唔同部位,真係勁幸福🥰~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🔸鮪魚盛宴🔸▪大將Tasting Combo 𝟖小碟 ($188)全晚最岩打卡既𝟏道菜📸乾花花盒💐裝住𝟖小碟🍱由於係𝟐人份,所以刺身部份大多都係𝟐片🤗包括有💁🏻‍♀️松露大拖 • 中拖 • 赤身 • 大目山葵漬 • 吞拿魚血合 • 旗魚 • 芝麻納豆吞拿魚 • 吞拿魚山芋漬而𝟖款入面我同朋友👯‍♀️都一致最愛💃🏻正中間既👉🏻松露大拖,油脂超超超滿滿,真係入口即溶個種🤤次愛就係👉🏻中拖💕.👆🏻款款👇🏻都好肥美,油脂 • 油光勁豐富🫢仲要塊塊都夠厚切🔪.▪七武士鮪魚刺身盛($208)一大碗😍有用冰底🧊 • 乾花裝飾外💐鮪魚刺身下,仲墊左珊瑚🪸赤身 • 中拖羅 • 大拖羅 • 旗魚比頭先𝟖小碟多左既有💁🏻‍♀️黃鰭 • 長鰭 • 大目.▪本鮪三貫壽司盛 ($108)(圖)右至左食🥢赤身 • 中拖 • 大拖一定要跟次序食,咁先有最佳既味覺享受😚值得一讚,舊飯🍣係細細舊😜
成日都話去食日本野🇯🇵 • 食刺身🌊
但相信大家最常食既都會係三文魚🐟
今次我同朋友👯‍♀️想特別少少😎
就黎左一餐鮪魚盛宴🐟
可以一次過試晒唔同部位,真係勁幸福🥰
🔸鮪魚盛宴🔸
▪大將Tasting Combo 𝟖小碟 ($188)
全晚最岩打卡既𝟏道菜📸
乾花花盒💐裝住𝟖小碟🍱

由於係𝟐人份,所以刺身部份大多都係𝟐片🤗
包括有💁🏻‍♀️
而𝟖款入面我同朋友👯‍♀️都一致

次愛就係👉🏻中拖💕
大將Tasting Combo 𝟖小碟 ($188)

👆🏻款款👇🏻都好肥美,油脂 • 油光勁豐富🫢
仲要塊塊都夠厚切🔪
▪七武士鮪魚刺身盛($208)
一大碗😍有用冰底🧊 • 乾花裝飾外💐
鮪魚刺身下,仲墊左珊瑚🪸
赤身 • 中拖羅 • 大拖羅 • 旗魚
比頭先𝟖小碟多左既有💁🏻‍♀️黃鰭 • 長鰭 • 大目
七武士鮪魚刺身盛($208)
七武士鮪魚刺身盛($208)

▪本鮪三貫壽司盛 ($108)
(圖)右至左食🥢赤身 • 中拖 • 大拖
一定要跟次序食,咁先有最佳既味覺享受😚
值得一讚,舊飯🍣係細細舊😜
本鮪三貫壽司盛 ($108)

▪中落鐵火($48)
即係吞拿魚🐟脊骨邊邊既魚肉,
依個部位佔成條魚🐟只有約𝟏%😳
魚肉口感軟軟🧏🏻‍♀️
除左小卷包住魚肉🤲🏻
面頭都再擺滿魚肉😍
中落鐵火($48)

▪原祖唐揚吞拿魚 ($108)
炸魚柳食得多,炸吞拿魚咁串,真係第𝟏次😏
外面脆卜卜💫,入面魚肉又唔會乾爭爭💦
記得唧幾滴檸檬汁🍋 點埋沙律醬🥢
原祖唐揚吞拿魚 ($108)
原祖唐揚吞拿魚 ($108)

▪松葉蟹肉春卷沙律 ($138)
用左煙煙韌韌既越南🇻🇳米紙卷皮,
包住勁多松葉蟹肉🦀 • 牛油果🥑 • 沙律菜🥗
再加埋日式芝麻醬🤎
松葉蟹肉春卷沙律 ($138)
松葉蟹肉春卷沙律 ($138)

▪忌廉 / 雪碧 ($22/罐)
🔺以上價錢💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
🔺座位之間有竹簾隔開,有私隱得黎唔會有壓迫感🛋

🔺店員服務好好👍🏻,野食上枱時會細心介紹,每一款係吞拿魚既邊一個部位💁🏻‍♂️
🈹依家係荃新天地食野,仲有𝟐個優惠🈹
🔸逢星期一至五,食滿指定金額,仲有𝐅𝐫𝐞𝐞 𝐏𝐚𝐫𝐤𝐢𝐧𝐠🚙
🔸影完餐廳美食靚相📸,參加埋美食賞比賽🎖𝐏𝐨𝐬𝐭上𝐈𝐆📱,加埋指定# 𝐇𝐚𝐬𝐡𝐭𝐚𝐠,就有機會贏到$𝟐𝟎𝟎指定𝐒+現金券💰(每個月會有𝟏𝟎位幸運兒🎉)
(*條款 & 詳情,請上商場網站了解🔎)