2022-10-31 119 瀏覽
陪老婆出黎行街,最煩惱係咩?一定係泊車🚗K11 出名抵泊,每期都有唔同鋪頭參加Promotion,平日消費夠$50就可以泊足成個晚上;正正因為咁比多左機會我地試下K11內唔同既餐廳😂Arte by Padaria 聽講係區內最近新開既Cake鋪之一,岩啦係時候試下新野😮➰抹茶卷蛋抹茶蛋糕鬆軟,捲住有淡淡紅豆嘅忌廉,入口夠哂輕柔,而且甜得黎唔膩,幾好幾好👍🏻➰法式焦糖牛油酥焦糖牛油酥 (Kouign Amann)來自法國布列塔尼,表層有薄薄焦糖包裹,外脆內軟,每啖都有非常濃嘅牛油香味,搭配埋咖啡或熱茶就正正子了✌🏻➰法式朱古力布朗尼酥香脆酥皮外表配埋濕潤軟稔朱古力布朗尼,充滿口感,嗜甜女仔必試每件平均消費$50左右,質素中上,值得下次再黎試下其他款式😎

陪老婆出黎行街,最煩惱係咩?一定係泊車🚗

➰抹茶卷蛋

➰法式焦糖牛油酥