之前去過銅鑼灣個間,覺得好靚,今次會去尖沙咀整野順便黎探下店,其實仲想去埋油麻地個間。店舖整得好靚好有特式,野食又好食。今次同朋友試左素漢堡同海鮮pizza.呢兩個午餐包凍/熱美式咖啡或紅茶。一個餐都大份,我地兩個share食再食埋紫薯蛋糕都食唔晒跟漢堡啲薯條。素漢堡整得好香口美味,一啲都唔覺得dry,味道好豐富,有牛油果、芝士、生既紅洋蔥、大啡菇同茄子,整到大大個,加一大堆薯條。海鮮pizza好好食,好鮮味又多芝士,最欣賞係好足料,滿滿既蟹肉,又好味。紫薯蛋糕係慕絲蛋糕,口感軟滑,唔算甜,淡淡紫薯味,仲食到紫薯顆粒添!整體呢間店,好食得黎,打卡一流。食物名我懶打簡化左,詳情請參閱附件圖片內的餐牌,仲附上食物同環境相,謝謝觀看我的食評!
店舖整得好靚好有特式,野食又好食。
今次同朋友試左素漢堡同海鮮pizza.
呢兩個午餐包凍/熱美式咖啡或紅茶。

整體呢間店,好食得黎,打卡一流。