2021-05-22 301 瀏覽
今次行澳南,發現又有新店喇!中意周圍食既我緊係要去試下新野啦!呢間店主打做食用花既主題,係打卡既好選擇呀!今次下午茶時段入坐黎飲下野傾下計,就未算多人!可以好好咁影相!cucumber and apple cold chill tea見個名叫chill tea 覺得好得意!就睇下佢有幾chill!點知一上到黎!真係呆左!咁!靚!既!!!一個大冰球包住啲花,出面再圍住一圈青瓜片!望落已經滿分啦!再加埋好好飲既蘋果汁,真係一絕!一定要試!matcha soda Matcha 同soda 好少會結合埋一齊!第一下飲落有少少衝擊既,覺得顛覆左想像,不過飲飲下又接受到喎!好香既茶味,再加soda刺激既口感,都唔錯嫁!中意試新野既朋友可以一戰
呢間店主打做食用花既主題,係打卡既好選擇呀!

今次下午茶時段入坐黎飲下野傾下計,就未算多人!
可以好好咁影相!

matcha soda
下午茶