2017-02-05 4115 瀏覽
同朋友食餐生日飯,佢地揀左打冷,因為話openrice一search 就系le間,結果真系冇介紹錯,但如果要去既人切記要約實時間,因為齊人先俾入!!!!!! 結果等左個幾鐘(我系其中一名遲到人士) 最好等位既時間諗埋食咩,慳返時間😂😂😂 一入去即叫炸豬手,干炒牛肉,粟米斑塊,豆腐煲,炒芥蘭,牛柳粒。上菜速度好快,十分鐘內d餸就陸逐到齊👍👍👍先黎系豬手,炸得岩岩好,皮脆肉嫩再黎系粟米斑塊同my favourite 干炒牛河; 斑塊食得出系新鮮,水準高! 牛河油得黎吾過份,火氣夠!!! (狂讚其中一個原因可能因為太肚餓hahahhaa)薯仔牛柳粒👍👍👍鮮魷炒芥蘭豆腐煲總括黎講,食物水準系高,暫時系我食過既打冷入面最好食(食過八間左右),好似冇收切餅費,5個人食左580,價錢合理,我地叫既餸中系炸豬手同牛柳要百幾蚊,其他都系$100樓下。讚完啦,講返d吾好既野先,就系港人最著重既服務態度啦,因為太忙,舉左好耐手,叫埋出聲都冇人幫我地加水,另一樣就系岩岩找完錢,有個呀姐話: 走未? 我地話:走啦走啦。佢話: 話走咁耐仲未走! 語氣勁差,明明系佢地找錢找得耐,同埋個陣冇客,不過吾緊要啦,最後佢知

先黎系豬手,炸得岩岩好,皮脆肉嫩
薯仔牛柳粒👍👍👍
鮮魷炒芥蘭
豆腐煲

總括黎講,食物水準系高,暫時系我食過既打冷入面最好食(食過八間左右),好似冇收切餅費,5個人食左580,價錢合理,我地叫既餸中系炸豬手同牛柳要百幾蚊,其他都系$100樓下。讚完啦,講返d吾好既野先,就系港人最著重既服務態度啦,因為太忙,舉左好耐手,叫埋出聲都冇人幫我地加水,另一樣就系岩岩找完錢,有個呀姐話: 走未? 我地話:走啦走啦。佢話: 話走咁耐仲未走! 語氣勁差,明明系佢地找錢找得耐,同埋個陣冇客,不過吾緊要啦,最後佢知系佢地衰都講返句: 吾好意思。