2017-11-08 96 瀏覽
上網見到呢間餐廳標榜食手製果醬覺得好特別,所以就同朋友去試吓~未入到去已經俾佢好靚嘅裝修吸引着,有一種寧靜嘅感覺,係鬧市中隱世小店咁,坐低之後就揀下有咩食啦,佢有dinner set 同埋其他散叫嘅食物,價錢係尖沙咀黎講算好抵食我就揀咗全日英式早餐,炒蛋超滑好好食,用料新鮮,值得一提嘅係個早餐本身係跟多士,你可以選擇轉做鬆餅,仲會配一款自選嘅手工果醬仲要超多份量添,茶都茶唔哂。果醬有咁多種,一款當然唔夠啦,之後就叫左依度超人氣嘅九宮格多士,可以一次過食晒九款唔同嘅Jam就算同朋友share食都OK架幾大份另一個主菜就係自製牛肉漢堡,味道同出邊西餐廳一樣,啲肉好香好淋,肉汁出哂黎呀加埋薯條百零蚊好抵食~總括嚟講呢個鬧市中嘅Cafe啱晒香港人忙裏偷閑,上網睇下原來本店響西貢,有時間一定要去嗰度relax下
上網見到呢間餐廳標榜食手製果醬
覺得好特別,所以就同朋友去試吓~

仲要超多份量添,茶都茶唔哂。

加埋薯條百零蚊好抵食~

2017-10-17