2021-09-02
呢間真係留意咗好耐💕佢哋特色嘅哈利波特主題,一定滿足新奇趣嘅你🤓連個裝水嘅玻璃杯都識轉,真係滿滿驚喜~試咗幾款,其實都好高質,今晚食得好滿意!因為牛骨筒少見,所以今晚專程為佢到訪😎手臂咁長嘅牛骨筒,每一啖都可以食到油脂嘅甘香。放上去鬆脆嘅蒜蓉包上面,因為牛骨筒上邊都有滿滿嘅蒜蓉,所以食落去好香口~經典嘅軟殼蟹漢堡嘅同樣唔可以錯過,真係炸得好鬆化❤一大啖軟殼蟹,超juicy🤩紅酒炆牛尾做得出色,因牛尾燜得夠軟淋,而且骨同骨之間仲有滿滿嘅骨膠原,所以食得好滋味。因為軟殼蟹實在太好食,所以都忍唔住再encore左一個軟殼蟹沙律🥗鍾意肉肉,同樣都要食啲菜菜嘅~甜品我哋試咗佢嘅香蕉朱古力蛋糕🍫因為夾心有滿滿嘅香蕉餡🍌所以經典得嚟都有新意!小店嘅服務態度好好,女仔好窩心💖不停咁樣幫手俾碗碟,又斟水,因為係樓上鋪,坐得好舒服~夜晚同朋友傾偈,一樣好唔錯㗎😉我見其他同場嘅小朋友,都玩得好開心添!@nineandthreequarterscafe 📍旺角
因為牛骨筒少見,所以今晚專程為佢到訪😎手臂咁長嘅牛骨筒,
@nineandthreequarterscafe
📍旺角